TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Konfiguracja Windows Media Player - m. in. wtyczki.

« dnia: 26 Wrzesień 2010, 17:28:28 »
Witam,
mam kilka pytań związanych z najnowszą odsłoną Windows Media Player.
I. Gdy nieoczekiwanie komputer uruchamia się ponownie, przy następnym starcie Windows Media Player wszystkie wtyczki są wyłączone i trzeba je ręcznie uaktywnić. Czy istnieje możliwość wyłączenia ich automatycznej dezaktywacji w sytuacji nagłej utraty zasilania?
II. Gdy na pulpicie pojawia się powiadomienie „Gadu-Gadu”, aktualnie odtwarzany utwór zacina się na około dwie sekundy. Jak wyeliminować tę niedogodność?
III. Czy w ramach widoku „muzyka” artyści mogą być sortowani alfabetycznie, natomiast albumy (w obrębie danego wykonawcy) chronologicznie?

Pozdrawiam,
Jakub
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpień 2014, 21:04:40 wysłana przez książę »

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Wrzesień 2010, 18:13:05 »
1.Gdy nieoczekiwanie zrestuje mi sie komputer,

2. po jego włączeniu

3. nastepuje format c:

4. nie masz wiecej pytań
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpień 2014, 20:58:46 wysłana przez książę »

« Odpowiedź #2 dnia: 28 Wrzesień 2010, 12:38:57 »
Witam,

doceniam poczucie humoru, jednak naprawdę trapią mnie te problemy i prosiłbym o poważne odpowiedzi.

Pozdrawiam,
Jakub
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpień 2014, 20:58:26 wysłana przez książę »