TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

ikony obszaru powiadomień

ikony obszaru powiadomień
« dnia: 11 Październik 2010, 14:13:29 »
 Siema. Wiem, ze to pewnie malo wazne, ale zawsze gdy ustawieniach ikon obszaru powiadomien ustawie "pokaz ikony i powiadomienia" to moze i dziala ale tylko dopoki nie zrobie restartu kompa- gdy wlacze komp od nowa to znowu one sa dopiero gdy nacisne strzalke a ja potrzebuje je miec widoczne caly czas. Wie ktos jak zrobic zeby caly czas byly widoczne?

Offline kamiton

• 1287
Odp: ikony obszaru powiadomień
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Październik 2010, 15:00:13 »
kliknij prawym myszki miedzy tymi ikonkami a zegarem / własciwosci / dostosuj ikony powiadomien / postaw krokiewke przy : zawsze pokazuj wszystkie ikony i powiadomienia na pasku zadan / wyloguj sie i zaloguj

« Odpowiedź #2 dnia: 11 Październik 2010, 15:13:03 »
No właśnie w tym problem. Ja ten sposób studiowałem wiele razy i albo reset kompa albo relog i ciagle sa tylko ikonki sieci i glosnosci a potem musze wejsc w ustawienia zeby znowu zaznaczyc co ma byc zawsze wyswietlane i tak za kazdym razem :/
« Ostatnia zmiana: 11 Październik 2010, 15:17:57 wysłana przez harnas1996 »

« Odpowiedź #3 dnia: 11 Październik 2010, 15:20:42 »
A nie wie ktos moze czy jest jakis program do zapisu ustawien pulpitu (włącznie z tray'em)???

Offline Bartos

• 148
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Październik 2010, 08:15:18 »
u mnie czasami też tak jest, po paru razach przestawiania w końcu samo załapało i trzyma ustawienia.... do jakiegoś czasu, albo w ogóle działa.
Windows MX RGB......Windows 7HP x64