TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Współdzielenie łącza internetowego

Współdzielenie łącza internetowego
« dnia: 08 Grudzień 2010, 16:56:56 »
Witam

Kupiłem na usb adapter Wi-fi i chciałbym aby mój telefon łączył się z kompem .
Własnie w tej sprawie mam do was prośbę aby ktoś łopatologicznie mi napisał jak to zrobić. Szukałem w googlach i nic konkretnego, może nie tyle co konkretnego, ale wszystko co znalazłem mi nie pomogło. Prawdopodobnie ja źle coś robie, ale nie wiem, gdzie jest leży błąd. Na chwilę obecna korzystam z programu "connectify" i on robi coś , że mój tel łączy się z kompem, ale ja chciałbym sam ustawić takie połączenie, bez żadnych programów.
Jak to zrobic?

Offline kamiton

• 1287
Odp: Współdzielenie łącza internetowego
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Grudzień 2010, 00:57:00 »
hmm a jak ja bym powiedział ze kupiłem nowy komputer i nie działa - to tez by było ciezko okreslic co sie dzieje ?

podaj troche wiecej info na temat tego urzadzenia wifi oraz co jaki mobile.

Odp: Współdzielenie łącza internetowego
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Grudzień 2010, 03:47:59 »
aaaaa przepraszam

urządzenie to:
Media Tech WLAN USB ADAPTER 802.11N MT4207 , a telefon to Sasmung GT-S8500 Wave.