ziebal ten temat jest wyraźnie prowokujący...
a tak swoją drogą nie wiem czy nie zdziwiło Was że (użyję nieprzeinaczonej formy by nie zezłościć) microsoft tak wcześnie wydaje IE 8 ? niedługo wersja finalna a do 7 RTM jeszcze rok... poza tym no niby mówi się o tym że ma się pojawić nowy publiczny build z rc 1 IE ale ogólnie rzecz ujmując dziwne jest że IE 8 rc1 nie zostało wydane pod 7... można odnieść wrażenie że microsoft będzie chciał wprowadzić albo nowszą wersje albo zmienić politykę przeglądarkową już w 7... poza tym obiło mi się w lekturze o wzrok to że microsoft ma cześciej wydawać nowe wersje przeglądarek... wydaje mi się że coś się szykuje... ogólnie o tym że komisja Europejska pozwała microsoft i że łatwo nie odpuści to wiadomo ale... Wielu z Was (zauważyłem) wspomina o drugiej becie 7... ja wielokrotnie wyczytałem że 7 ma pojawić się tylko jedna beta...
"ziebal ten temat jest wyraźnie prowokujący..."
A kogo ma prowokować? Przecież tu piszą ludzie interesujący się raczej Windows. No chyba uważasz się za Bóg wie kogo i sprowokować Cię to straszna rzecz.
"dziwne jest że IE 8 rc1 nie zostało wydane pod 7"
Odp:
"IE8 jest komponentem nowego systemu i Redmond zamierza skupić się jedynie na opiniach powstałych z użytkowania Windows 7 w takiej postaci, jakim jest obecnie. Wymagałoby to zresztą pewnych nakładów pracy, związanych z opracowaniem wersji dla kolejnego systemu. "
"można odnieść wrażenie że microsoft będzie chciał wprowadzić albo nowszą wersje albo zmienić politykę przeglądarkową już w 7."
Odp:
Nic takiego nie będzie mieć miejsca
"Uważam że ten cytat był kolejną śmieszną prowokacją ze strony scoobiego..."
San jesteś jedną wielką prowokacją.
Wkleiłem fragment artykułu bo dotyczy Windows 7 pośrednio. A te forum jest o Windows 7? Jest! I kropka.
"tylko stwierdziłem fakt że artykuł to stek bzdur"
A kim Ty jesteś żeby to stwierdzać? Bo mi się wydaje że zwykłym zacietrzewionym szaraczkiem mieszczącym się w tym nieszczęsnym 0,5% Linuxiarzy.
Co do arta to ukazał się wszędzie:
http://www.idg.pl/news/334399/Tworca.Ubuntu.Windows.7.bedzie.swietnym.systemem.htmlhttp://www.digit.pl/news/334399/Tworca.Ubuntu.Windows.7.bedzie.swietnym.systemem.htmlA może to Ci przemówi do rozsądku?
http://www.ubucentrum.net/2009/01/czemu-torvalds-korzysta-z-gnome.html"Mark Shuttleworth - w wywiadzie z dziennikarzem The Reg chwalił się, iż miał okazję przez kilka godzin testować najnowszy produkt Microsoftu - Windows 7. Nietrudno się domyślić, że styl wypowiedzi o konkurencyjnym systemie mógł być chłodny i nikt nie mógł by się temu dziwić. Mark jednak, jak na człowieka głoszącego humanitarne hasła przystało, nie starał się nawet ukryć pozytywnych doświadczeń z Windows 7. Shuttleworth miał na przykład powiedzieć: "Windows 7 is a great operating system" czyli "Windows 7 to świetny system operacyjny"
Temat do zamknięcia bo zara Kolo zacznie tworzyć teorię spiskową wokół artykułu...
Zrozum chłopie że twórca Ubuntu wcale nie musi być taki jak Ty!
Zrozum że są ludzie którzy potrafią docenić to co dobre a nie tylko szukają dziur w całym (jak to Linuxiarze)
A niech mnie - gdzie by tylko nie napisać o czymś związanym z linuxem a od razu pojawia się linuxowy troll i robi dym...
Pozdrawiam...