TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem z obrazem

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
Odp: Problem z obrazem
« Odpowiedź #45 dnia: 02 Luty 2009, 15:30:08 »
Galaxy

Offline japan

• 142
  • the Lizard King
« Odpowiedź #46 dnia: 02 Luty 2009, 15:55:56 »
Wysłałem ;)

Offline japan

• 142
  • the Lizard King
« Odpowiedź #47 dnia: 15 Luty 2009, 15:21:13 »
Ups, długo maila nie sprawdzałem a odpowiedź była na następny dzień ;D
Thank you for your email.

Regarding to your case, after different version of driver have been tried and cannot solve the problem.  Kindly please check if the CPU has been overclocked or overheated.  If this is not the case, kindly contact your local distributor for warranty service.

Best regards,
Galaxy Support

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #48 dnia: 15 Luty 2009, 16:13:26 »
"Dziękujemy za wiadomość.

W odniesieniu do przypadku, po różnych wersji sterownika zostały wypróbowane i nie rozwiąże problemu. Uprzejmie proszę sprawdzić, czy procesor został overclocked lub przegrzania. Jeśli tak nie jest, prosimy o kontakt z lokalnym dystrybutorem na serwis gwarancyjny.

Z pozdrowieniami,
Galaxy Support"

Tak mi przetłumaczyło... Procesor był podkręcany i to bardzo tylko we wszystkich programach (w tym evereście) temperatura w stresie nigdy nie przekroczyła 40C :] Karta też podkręcana :D max tem 90C jaką widziałem w ATI Tool'u normalnie w stresie 70-80C... Na pewno im napisałeś ze na XP jest wszystko ok a na 7 i Viście jest lipa? to jest błąd WDDM na 90% według mnie... :]

Offline japan

• 142
  • the Lizard King
« Odpowiedź #49 dnia: 15 Luty 2009, 17:12:58 »
Na pewno im napisałeś ze na XP jest wszystko ok a na 7 i Viście jest lipa?
Tak im napisałem...

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #50 dnia: 12 Kwiecień 2009, 13:31:28 »
kolejny przykład, że każdy problem jest do rozwiązania...

po wielu żmłudnych godzinach szukania znalazłem rozwiązanie mojego problemu otóż...

Winą była karta, Galaxy 7900GS, wszystkie z tej serii (Galaxy) są trefne, i WDDM ma z nimi problem, ukazuje sie to kolorowymi paskami. Przyczyna w sumie nie znana, ale to mało ważne. Ważne jest rozwiaznie problemu.

Jest nim podniesienie (lub obniżenie) częstotliwości karty graficznej (procesora i pamięci). Dziwne ale zadziałało i W7 śmiaga, aż się łezka w oku kręci ;D

« Odpowiedź #51 dnia: 12 Kwiecień 2009, 13:50:19 »
Mam nadzieje ze obniżyłes częstotliwość !

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #52 dnia: 12 Kwiecień 2009, 14:01:06 »
co ty głupi czy jak? (OC 20%)

Offline Luke

• 423
« Odpowiedź #53 dnia: 13 Kwiecień 2009, 16:12:20 »
Wybaczcie, że wyjdę z tematu, ale co jest z tym wątkiem? Nie mogę wejść na 1 i 4 stronę, bo mi Google Chrome rzuca czymś takim:
[obrazek nie jest już dostępny]
A tu link do informacji o stronie, która podobno jest niebezpieczna:
http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://www.czechgabber.com/images/krtek%255B1%255D.jpg&client=googlechrome&hl=pl
Znaczy się, mogę wejść... ale nie chcę, skoro mam mieć instalowane jakieś śmieci. :P
« Ostatnia zmiana: 13 Kwiecień 2023, 15:50:08 wysłana przez Mirahz »

Offline tbgkol

• 2132
  • "Live together, die alone, man."
« Odpowiedź #54 dnia: 13 Kwiecień 2009, 16:31:10 »
Hmmm... Dziwne... u mnie na Nortonie wszytsko ok... więc to wina Chrome, że źle coś interpretuje, że jest strona niebezpieczna.
Odszedłem z powodu chamstwa michaua. ;)

ziebal

« Odpowiedź #55 dnia: 13 Kwiecień 2009, 17:33:35 »
To przez krecika w awatarze - jest pobierany z zewnętrznej strony, zaraz napiszę na gg do lukas_gab, żeby wgrał go na inny serwer (też używam chrome)...

Offline Luke

• 423
« Odpowiedź #56 dnia: 13 Kwiecień 2009, 17:35:18 »
No, jeśli już, to jest to błąd całego Google, bo to on sobie tworzy bazę niebezpiecznych stron, a nie Chrome... Dobrze chociaż, że przy pisaniu odpowiedzi mam podgląd wątku. :P Nie wiem, boję się tam wchodzić, skoro mi Chrome grozi, że 'odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera'. :( To samo jest w wątku Windows7 już za miesiąc, który wcześniej był ok... Może ktoś ma avatara z tej strony www.czechgabber.com? Hm.

~

Już jest dobrze, ostrzeżenie znikło. :)
« Ostatnia zmiana: 13 Kwiecień 2023, 15:48:12 wysłana przez Mirahz »

ziebal

« Odpowiedź #57 dnia: 13 Kwiecień 2009, 17:40:25 »
Może ktoś ma avatara z tej strony www.czechgabber.com? Hm.

Tak, lukas_gab ma awatara z tamtej strony - napisałem o tym w poprzedniej wypowiedzi - już poprawia :)
« Ostatnia zmiana: 13 Kwiecień 2023, 15:48:30 wysłana przez Mirahz »

« Odpowiedź #58 dnia: 13 Kwiecień 2009, 17:42:34 »
No, jeśli już, to jest to błąd całego Google, bo to on sobie tworzy bazę niebezpiecznych stron, a nie Chrome... Dobrze chociaż, że przy pisaniu odpowiedzi mam podgląd wątku. :P Nie wiem, boję się tam wchodzić, skoro mi Chrome grozi, że 'odwiedzenie tej witryny może spowodować uszkodzenie komputera'. :( To samo jest w wątku Windows7 już za miesiąc, który wcześniej był ok... Może ktoś ma avatara z tej strony www.czechgabber.com? Hm.

~

Już jest dobrze, ostrzeżenie znikło. :)
tą stronę co podałeś wszedłem na nią przez Mozillę i wyskoczyło mi
« Ostatnia zmiana: 13 Kwiecień 2023, 15:48:50 wysłana przez Mirahz »

« Odpowiedź #59 dnia: 13 Kwiecień 2009, 19:38:37 »
Przepraszam , krecik miał stosunek z małym włochatym kłapiącym dziobem bez prezerwatywy i załapał coś ale juz go zdezenfekowałem  (C2H5OH ;p ) .