TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Zmiana kursorów

Zmiana kursorów
« dnia: 19 Kwiecień 2012, 17:45:44 »
Witam,
Zmiana kursorów na moim systemie Windows Professional x32 jest banalnie prosta, aczkolwiek krótkotrwała. Po prostym wylogowaniu lub wyłączeniu komputera kursory zmieniają się na domyślne. Kursory na jakie zmieniam to nie jakieś windowsowskie tylko moje własne i stworzyłem z nich nową kompozycję (razem z tapetą itp.). Cały problem w tym, że za każdym razem po włączeniu komputera muszę zmieniać kursory (najszybciej jest jak klikam w personalizacji na domyślną kompozycje Windows i z powrotem na swoją). Co ciekawe zmieniają się tylko kursory, tapety wygląd okien zostają tak jak były. Próbowałem zmienić kursory na moje w folderze C-->Windows-->Cursors lecz nie mam jakiś uprawnień chociaż jestem administratorem. Jak miałem Vistę to podmieniłem sobie te kursory w folderze zachowując gdzieś oryginały i po problemie, a tutaj jakoś nie mogę. Macie jakieś rozwiązanie?
Pozdrawiam

Offline kamiton

• 1287
Odp: Zmiana kursorów
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Kwiecień 2012, 20:45:49 »
byc moze powinienes zastosowac theme patchera. System oryginalny?

Odp: Zmiana kursorów
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Kwiecień 2012, 11:09:42 »
theme patchera? nie wiem co to ale poszukam, a system oryignalny, polski ale teraz sobie przypomniałem, że chyba nie zainstalowałem service pack'ów do siódemki.