TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Krytyczny błąd przy instalacji

Offline mk

• 165
  • everybody lies
Krytyczny błąd przy instalacji
« dnia: 01 Marzec 2009, 20:29:14 »
Witam. Dzisiaj instalując Windows 7 przy ok 82% wyskoczył taki błąd:

Wychodzi na to że jestem zmuszony zainstalować na nowo system. Czy mógłbym prosić o sprawdzone linki na PM?

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
Odp: Krytyczny błąd przy instalacji
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Marzec 2009, 20:31:58 »
U zapomniałem wspomniec jesli nadal masz plik odpal torrent i sprawdz może po prostu zle sciągnoł jeśli tak to poprawi plik i wypalisz poprawny obraz w niskiej szybkosci...

Edit:Nic musze leciec trzymaj się i ludzie dajcie mu pewne linki bo mój torrent z mininovy zniknął wiec w ciemno mu nie bede podawał...

« Ostatnia zmiana: 01 Marzec 2009, 20:33:57 wysłana przez gregor_y »

« Odpowiedź #2 dnia: 06 Marzec 2009, 23:18:12 »
Proponuję jeszcze raz ściągnąć torrent, najlepiej w nocy. Radzę jednak przełączyć plan zasilania na zawsze włączony a w przypadku Visty i Windows 7 wyłączyć możliwość wstrzymania i hibernacji (ustawić na nigdy).
Pozdrawiam
Paweł Nyczaj

ASUS K52JC
Windows 7 Home Premium PL 6.1 Build 7601 SP1

« Odpowiedź #3 dnia: 06 Marzec 2009, 23:47:12 »
Proponuję jeszcze raz ściągnąć torrent, najlepiej w nocy. Radzę jednak przełączyć plan zasilania na zawsze włączony a w przypadku Visty i Windows 7 wyłączyć możliwość wstrzymania i hibernacji (ustawić na nigdy).

A co to ma na celu ? Ja najpierw zanim zacznie marnowac się transfety proponuje sprawdzić sumy kontrolne obrazu iso jak i płyty cd - możliwy bład wypalania .

« Odpowiedź #4 dnia: 07 Marzec 2009, 11:37:24 »
Owszem mozliwy. Ja wypalałem w Viście Roxio CD Creatorem, natomiast w Windows 7 mozna ISO wypalić bezpośrednio z systemu. Być może po wydaniu SP2 dla Visty też się będzie dało bezpośrednio z systemu.
Pozdrawiam
Paweł Nyczaj

ASUS K52JC
Windows 7 Home Premium PL 6.1 Build 7601 SP1

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
« Odpowiedź #5 dnia: 07 Marzec 2009, 11:41:06 »
Owszem mozliwy. Ja wypalałem w Viście Roxio CD Creatorem, natomiast w Windows 7 mozna ISO wypalić bezpośrednio z systemu. Być może po wydaniu SP2 dla Visty też się będzie dało bezpośrednio z systemu.

Z Vista SP1 już się dało o ile pamiętam...nawet chyba na XP z SP2 dało się...jesli ktoś ma niech sprawdzi...